webmistress
Photobucket
'Christina Che'
'Anderson Sec'
'15041994'


LOVES

DeniciaWong
BridgetTan
TracyKang
FionaAng
Alvinsee
Clubbers
Leah
EileenChe
Nigel

Tagboard

Please tag me if you want me to link you Thanks:DD

Other Blogs
AaronROSYTH:]
AlvinErzi<333
Claire
ClaudiaGIRLFRIEND:]
David<333
DeniciaNUER<333
Dine:]
Denise:]]
EileenJIE<333333
EILEEN;ENN.hougang sec<3
Eugene;clasmate:]]
IRWINAHGONG<33
Jascelyn<33
Jasmins<3
Jasper;hougangsec:]
Jarleena;hougangsec<3
Jieming;Di<333
Kailun;hougangsec:]
KelvinRosyth:]
Keiting;hougangsec<33
KekeAhma<3
KIMKAI:]
KOKWEI;FIRNED :]]
Krystel:]
LeonardPhb.hougang sec:]
Lucas.:]]]]
MeiruHAM:]
Matthew<33
MIAO<333
Nigell.hougang sec.:DD
Shermaine:]
TENiaNUGGET<3
TracyMEI<333
VivianCHKICKENWING:]
VivianLee<33
Waner;hougangsec:]
Wenxian;erzi<33
Wilfred<33
WINNIE;baby.hougangsec<3333
Yaole;class boyfriend<333
YEEHONG;Rosyth:]
Yien:]]]
Yihong<33
zIHUIDEAR<3

Powered by Blogger

BlogSkins.com
Sunday, April 5, 2009

1)Denicia
2)Eileen
3)Aloyious
4)Jian ming
5)Winne
6)Eva
7)Yaole
8)Tracy
9)Bridget
10)Lincoln
11)Yihong
12)Chun Rong
13)Yuan Zong
14)Irwin
15)Chun hoe
16)Zheng Hock
17)Yong Jun
18)Moo
19)Karen
20)Shimin
21)ME!


1: How you meet 7? =Yaole
Ans: Same class. :D

2:What would you do if you and 15 had never meet? =Chun hoe
Ans: I will still be the same. LOLS

3: What will you do if 20 and 1 date? =Denicia & shimin
Ans:I will go bang wall. Hahas.

4:Have you seen 17 cry? =Yong jun
Ans: NO,he cry also not my problem hahas

5: Would 4 and 16 be together? =Zheng hock & Jian ming
Ans: I will laugh till I faint!! Wuhahahas

6:Do you think 7 is attractive? = Yaole
Ans: Oh!! he is very attractive -.-

7:What is 2's favourite colour? =Eileen
Ans: Red!!

8: What is the last time you talk to 9? =Bridget.
Ans: On the phone today.

9:What language does 8 speak? =Tracy
Ans: English and some Chinese.

10:What is 13 going out with? =Yuan zong
Ans:Krystel.

11:Would you never date with 17? = Yong jun.
Ans:Hmm... Maybe? lols

12: Where does 18 live? = Moo
Ans: Regentville

13:What is the best thing about 4? = Jian ming
Ans: Easy kana trick an bully... (dont kill me)

14:What would you tell 10 right now? =Lincoln
Ans: I love my lincoln gor gor lols.

15:What is the best thing about 20? =Shimin
Ans:She is a joker.

16:Have you ever kiss 2? =Eileen
Ans:YES!

17:What is the best memory about 5? =Winne
Ans: count down

18:When is the next time you will be see-ing 4? = Jian ming
Ans: next saturday outing day :DDDD

19:How is 7 different from 6? =Eva & Yaole
Ans: One girl,One boy.

20:Is 2 pretty? =Eileen
Ans: Of cause :DD

21:What is the first impression of 7? =Yaole.
Ans: Good and bad :/

22:How did you meet 3? =Aloyious
Ans: From jie jie as she is his BF.

23:Is 15 one of your Best friend? = Chun hoe.
Ans: Can say so.

24:Do you hate 12? =Chun rong.
Ans: Sometimes as he bully me T_T

25:Have you seen 18 last month? =MOO.
Ans:YES!

26:When is the last time you saw 16? =Zheng hock
Ans:Last friday.

27:Have you been in 5's house? =Winne
Ans: YES!!

28:When is the last time you see 10? =Lincoln.
Ans: Last Friday.

29:Are you close to 11? =Yihong
Ans: No really.

30:Have you been to the movies with 4? =Jian ming
Ans: No.

31:Have you been in trouble with 8? =Tacy
Ans: NO and will never will.

32:Will you give 19 a hug? =Karen
Ans: yes!

33:Have you lied to 3? =Aloyious
Ans: I dont know ><

34:Is 11 good in socializing? =Yihong
Ans: Hmm....I dont know :/

35:Do you have any secret about 8? =Tracy
Ans: Something like that

36:Describe the relationship between 12&18 =Chun Rong & Moo
Ans: One got kuku one got nehneh

37:What is the best thing about your relationship with 9? =Bridget
Ans:Hmm....mama and nuer

38:What is the worst thing about 6? =Eva
Ans: he have big big....

39:Have you ever have a crush on 12? =Chun Rong
Ans: NO!!

40:How long have you know 2? = Eileen
Ans: Since the day i born :D

41:Does 11 have a girl/boyfriend? =Yihong
Ans:No.

42:Have you ever wanted to punch 1 on the face? =Denicia
Ans:No,but i wan kiss her...LOLS

43:Have 21 meet your parents? =ME
Ans:YES!!

44:How did you meet 11? =Yihong
Ans:From anderson sec and same class:]

45:Did you accidently phyciscally hurt 3? =Aloysious
Ans:No -.-

46:Do you live close 7? =Moo
Ans: Yes :D

47:Whats 8's favourite food? =Tracy
Ans:Anything

48:What kind of car does 1 have? =Denicia
Ans: Her legs hahas

49:Have you travelled anywhere with 9? =Bridget
Ans: Yes,Singapore :D

50:If 14 has $100,how will he/she spend on it? =Irwin
Ans:Lan and cig (if i not wrong)

By Jian ming :D(DONE BY JIAN MING):
51:What will happen if 4 and 21 get together? =Jian ming & me :D
Ans:Is a secret between us:D LOLS.

4:27 AM